Vakantiepark Kijkduin
  • Kijkduinpark | Extras

Extra's

Extra's voor een zorgenloze vakantie

Bent u op zoek naar extra comfort en luxe tijdens uw vakantie? Met onze bij te boeken extra’s maakt u uw vakantie helemaal compleet. Van een boodschappenpakket tot een compleet verzorgde barbecue, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook kunt u bij ons een annulerings- en/of reisverzekering afsluiten. Onze bij te boeken extra’s kunt u vinden in het boekingsproces of na het reserveren op www.mijnroompot.nl.

Lekker eten arrangement

Kom culinair genieten en kies voor ons Lekker Eten Arrangement. Dit arrangement is inclusief een heerlijke barbecue of gourmet, een verse afhaalpizza en een vertrekkersontbijt.

Volwassene: € 32,50 p.p. Kind 5 t/m 12 jaar: € 16,25 p.p.

BBQ bij uw vakantieverblijf

Wilt u gezellig met elkaar bij uw vakantieverblijf barbecueën? U kunt een heerlijk gevarieerd barbecuepakket afhalen. U krijgt een gratis wegwerpbarbecue of een gasbarbecue in bruikleen, dus ook daar wordt voor gezorgd! Min. 2 personen. Indien u vóór 12:00 uur bestelt, kunt u het pakket de volgende dag afhalen.

Standaard pakket: Volwassene: € 15,- p.p. Kind 5 t/m 12 jaar: € 7,50 p.p. Kind t/m 4 jaar: gratis
Luxe pakket: Volwassene: € 17,50 p.p. Kind 5 t/m 12 jaar: € 8,75 p.p. Kind t/m 4 jaar: gratis

Culinaire horecacheque

Met de culinaire horecacheques geniet u extra voordelig in alle horecagelegenheden op de Roompot parken! Reserveer nu uw cheque en profiteer van kortingen.

Horecacheque t.w.v. € 50,- nu met € 5,- korting
Horecacheque t.w.v. € 75,- nu met € 7,50 korting
Horecacheque t.w.v. € 100,- nu met € 15,- korting

Fietsen

Huur een fiets en ontdek gemakkelijk de prachtige omgeving! Tot 1 dag voor aankomst kunt u een fiets bijboeken met vroegboekvoordeel voor € 19,50 per weekend/midweek en € 32,50 per week. Wilt u extra genieten van uw fietsavontuur? Kies dan voor ons fietsarrangement. U huurt 3 dagen een fiets, ontvangt een leuke fietsroute en krijgt koffie met gebak en een heerlijk 3-gangendiner in ons restaurant. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar kunnen ook kiezen voor een extra voordelig arrangement met kindermenu.

Volwassene: € 36,- p.p. Kind 5 t/m 12 jaar: € 27,75 p.p. (incl. kindermenu).

Boodschappenpakketten

U arriveert in uw vakantieverblijf en de boodschappen zijn al voor u gedaan; dat is een ontspannen start van uw vakantie! U heeft de keuze uit 3 door ons samengestelde pakketten of kies zelf uw artikelen in onze online supermarkt. De pakketten bestaan onder andere uit frisdrank, koekjes, snoepjes, chips, koffie, thee, koffiemelk, suiker, fruit, broodjes en toiletpapier. Bij aankomst staat uw pakket klaar in uw vakantieverblijf. Kampeerders kunnen het pakket afhalen in de supermarkt.

Boodschappenpakket basis: € 17,50 per pakket (4-6 personen)
Boodschappenpakket uitgebreid: € 24,50 per pakket (4-6 personen)
Boodschappenpakket luxe: € 39,50 per pakket (4-6 personen)

* Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen. Exclusief bijkomende kosten: toeristenbelasting à € 3,30 per persoon per nacht, eventuele voorkeurstoeslag, eventuele eindschoonmaak en waarborgsom. Voor de typen Comfort 6, K6A en K7A is de eindschoonmaak verplicht. De kosten hiervoor zijn reeds inbegrepen in de prijs. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.