Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

CORPUS

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Oegstgeest

Bij CORPUS maakt u een spectaculaire reis door het menselijk lichaam! Een bezoek aan CORPUS begint met een 55 minuten durende reis die begint bij de knie en eindigt bij de hersenen, begeleid door een audiotour. Hierna kunt u op eigen tempo het interactieve deel 'mijn CORPUS' ontdekken. Omdat u hier vele testjes en games kunt spelen, is het belangrijk dat u bij een bezoek aan CORPUS voor aanvang van de reis een account aanmaakt. Zo kunt u uw eigen scores later op uw e-mailadres terugzien. Omdat het eerste deel van het bezoek werkt met tijdsloten, is het handig om van tevoren te reserveren.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.