Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

De Uithof

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Den Haag

De Uithof is een veelzijdig sportcentrum en heeft een centrale ligging in de Randstad. De Uithof bevindt zich in het zuiden van de stad Den Haag. In dit sportcentrum vindt u alles voor een geslaagd uitje: een schaatsbaan, sneeuwbaan, kartbaan, klimwand en health club. Onder één dak treft u een divers aanbod aan sportfaciliteiten, een evenementenhal, uiteenlopende vergader- en feestlocaties en verschillende horecalocaties. Alles bij elkaar biedt de locatie onderdak aan maximaal 5000 bezoekers tegelijkertijd. Hier kan men skiën, schaatsen, karten en zelfs klimmen! Ook kunt u kiezen voor ski- of snowboardlessen. Meer zin om te klimmen? Ook dat is mogelijk! Bekijk snel alle mogelijkheden op de website!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.