Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Den Haag

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Den Haag

Den Haag is een koninklijke stad met een hoge gezelligheidsfactor. Het bruisende centrum van Den Haag heeft nog veel meer te bieden dan alleen het Binnenhof, Paleis Noordeinde en het Vredespaleis. Boutiques, cafés, gallerijen, flagship-stores, musea, restaurants en nog veel meer - dit alles vindt u in deze levendige stad. Op het gebied van cultuur, shoppen en uitgaan heeft Den Haag voor iedereen wel wat te bieden. Een middagje shoppen, een muscialavond, een strandwandeling of een beach party: alles is mogelijk! Alle bezienswaardigheden in de stad zijn goed te voet bereikbaar. Vanaf de twee treinstations Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor is het maar enkele minuten lopen naar het centrum. Genoeg te beleven in Den Haag!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.