Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Drievliet

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Den Haag

Midden in de binnenstad van Den Haag vind je attractiepark Drievliet. Een echt familiepark! Drievliet is vooral voor jonge families een uitstekende bestemming voor een dagje uit. In het park vind je veel attracties voor jonge kinderen, zoals de tractorrit, de waterglijbanen maar ook een eenvoudige speeltuin.

Jong en oud kunnen genieten van de kick van de vier achtbanen die je in het park kunt vinden, waaronder de draaiende achtbaan Twistrix, waar je door draaiende uilen mee op avontuur in het woud genomen wordt. In de spetterende Waterwars probeer je je rivalen met waterballonnen afgevuurd vanuit een katapult te raken.

Naast de vele attracties heb je tijdens een bezoek aan Drievliet ook genoeg mogelijkheden voor een pauze. In het park vind je diverse snackgelegenheden en twee restaurants. In het restaurant Mei kun je genieten van je rijkbelegde broodjes, salades en andere gerechten. In restaurant Het Paviljoen kunnen zowel de grote als de kleine piraten genieten van veel verschillende soorten pannekoeken.

Meer informatie
<