Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Drievliet

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Den Haag

Midden in de binnenstad van Den Haag vindt u attractiepark Drievliet. Een echt familiepark! Drievliet is vooral voor jonge families een uitstekende bestemming voor een dagje uit. In het park vindt u veel attracties voor jonge kinderen, zoals de tractorrit, de waterglijbanen maar ook een eenvoudige speeltuin.

Jong en oud kunnen genieten van de kick van de vier achtbanen die u in het park kunt vinden, waaronder de draaiende achtbaan Twistrix, waar u door draaiende uilen mee op avontuur in het woud genomen wordt. In de spetterende Waterwars probeert u uw rivalen met waterballonnen afgevuurd vanuit een katapult te raken.

Naast de vele attracties heeft u tijdens een bezoek aan Drievliet ook genoeg mogelijkheden voor een pauze. In het park vindt u diverse snackgelegenheden en twee restaurants. In het restaurant Mei kunt genieten van u rijkbelegde broodjes, salades en andere gerechten. In restaurant Het Paviljoen kunnen zowel de grote als de kleine piraten genieten van veel verschillende soorten pannekoeken.

Meer informatie
<