Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Madurodam

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Den Haag

Madurodam is een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties: Nederland in het klein. Er wonen zelfs 65.000 Madurodammertjes! Maak kennis met allerlei bekende gebouwen en Nederlandse helden. Ontdek hoe het voelt om piloot te zijn en neem een kijkje bij Schiphol. Of bewonder de kleinste kermis van Nederland. Zijn de Koning, de Koningin en de prinsessen thuis? Natuurlijk zijn ook de Deltawerken aanwezig bij Madurodam en rijden er heel veel treinen in het park. Beleef hoe het er aan toe gaat in de havens en kom als echte brandweerman of -vrouw in actie als er brand is! Naast alle bezienswaardigheden en attracties zijn er ook volop speeltuinen om even uit te leven en een restaurant en café om iets lekkers te  nuttigen. Madurodam is het hele jaar geopend en leuk voor jong en oud.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.