Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Panorama Mesdag

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Den Haag

Bij Panorama Mesdag stapt u middenin het 360 graden schilderij van Hendrik Mesdag. In opdracht van enkele Brusselse ondernemers legde de kunstenaar het Scheveningen van toen vast: een vissersdorp wat in opkomst is als badplaats. Het Haagse maritieme panorama is gehuisvest in een bijzonder zestienhoekig rotondegebouw. De lichtinval in het dak creƫert een bijzondere sfeer, waarbij de weersomstandigheden van buiten bijna binnen te voelen zijn. Naast het enorme panorama is er bij Panorama Mesdag nog veel meer te ontdekken. De verdere collectie omvat bijna honderd andere stukken van de hand van Hendrik Mesdag en zijn vrouw Sientje. Daarnaast zijn er wisselende exposities waarbij de relatie met Den Haag en het strand veelal een rol spelen. Panorama Mesdag is een van de grootste trekpleisters van Den Haag. Het panorama zelf werd door de kunstenaar beschouwd als zijn artistieke hoogtepunt. Of u het daarmee eens bent? Dat kunt u tijdens uw vakantie in Den Haag ontdekken.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.