Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vredespaleis

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Den Haag

Het Vredespaleis in Den Haag huisvest niet alleen het Internationale Gerechtshof en het Permanente Hof van Arbitrage, maar ook een van de belangrijkste bibliotheken voor internationaal publiek- en privaatrecht, vergelijkend recht en jurisprudentie uit alle delen van de wereld. Het Vredespaleis is in de stijl van de Neo-Renaissance gebouwd en was een geschenk van de Amerikaanse miljonair Andrew Carnegie. Andere landen zoals Duitsland, Japan en Italiƫ droegen diverse materialen voor de inrichting en de bouw bij.

Het Vredespaleis kan tijdens een rondleiding bezichtigd worden. Hiervoor kunt u zich van tevoren via de website van het Vredespaleis aanmelden. Toegang tot het bezoekerscentrum van het Vredespaleis is gratis.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.