Vakantiepark Kijkduin

Drievliet

Plezier voor jong en oud

Midden in de binnenstad van Den Haag vindt u attractiepark Drievliet. Een echt familiepark! Drievliet is vooral voor jonge families een uitstekende bestemming voor een dagje uit. In het park vindt u veel attracties voor jonge kinderen, zoals de tractorrit, de waterglijbanen maar ook een eenvoudige speeltuin.

Jong en oud kunnen genieten van de kick van de vier achtbanen die u in het park kunt vinden, waaronder de draaiende achtbaan Twistrix, waar u door draaiende uilen mee op avontuur in het woud genomen wordt. In de spetterende Waterwars probeert u uw rivalen met waterballonnen afgevuurd vanuit een katapult te raken.

Naast de vele attracties heeft u tijdens een bezoek aan Drievliet ook genoeg mogelijkheden voor een pauze. In het park vindt u diverse snackgelegenheden en twee restaurants. In het restaurant Mei kunt genieten van u rijkbelegde broodjes, salades en andere gerechten. In restaurant Het Paviljoen kunnen zowel de grote als de kleine piraten genieten van veel verschillende soorten pannekoeken.

* Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen. Exclusief bijkomende kosten: toeristenbelasting à € 3,30 per persoon per nacht, eventuele voorkeurstoeslag, eventuele eindschoonmaak en waarborgsom. Voor de typen Comfort 6, K6A en K7A is de eindschoonmaak verplicht. De kosten hiervoor zijn reeds inbegrepen in de prijs. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.