Vakantiepark Kijkduin

Het Vredespaleis

Vrede en gerechtigheid

Het Vredespaleis in Den Haag huisvest niet alleen het Internationale Gerechtshof en het Permanente Hof van Arbitrage, maar ook een van de belangrijkste bibliotheken voor internationaal publiek- en privaatrecht, vergelijkend recht en jurisprudentie uit alle delen van de wereld. Het Vredespaleis is in de stijl van de Neo-Renaissance gebouwd en was een geschenk van de Amerikaanse miljonair Andrew Carnegie. Andere landen zoals Duitsland, Japan en Italië droegen diverse materialen voor de inrichting en de bouw bij.

Het Vredespaleis kan tijdens een rondleiding bezichtigd worden. Hiervoor kunt u zich van tevoren via de website van het Vredespaleis aanmelden. Toegang tot het bezoekerscentrum van het Vredespaleis is gratis.

* Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen. Exclusief bijkomende kosten: toeristenbelasting à € 3,30 per persoon per nacht, eventuele voorkeurstoeslag, eventuele eindschoonmaak en waarborgsom. Voor de typen Comfort 6, K6A en K7A is de eindschoonmaak verplicht. De kosten hiervoor zijn reeds inbegrepen in de prijs. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.