Vakantiepark Kijkduin

Sea Life Scheveningen

Een uitstapje voor de hele familie!

Sea Life Scheveningen is een leuk uitstapje voor de hele familie! Ontdek de betoverende onderwater wereld van Sea Life Scheveningen en bewonder honderden prachtige vissen. In Sea Life Scheveningen vindt u 45 aquaria met verschillende soorten vissen. Loop door de onderwatertunnel met 180.000 liter tropisch zeewater terwijl de haaien, schildpadden en andere zeedieren boven uw hoofd voorbij zwemmen.

Bij Sea Life Scheveningen leert u alles over de zee. Sea Life Scheveningen biedt u vele activiteiten waardoor u de zee beter leert kennen. Voor kinderen is er een Voelpoel, waar ze zeesterren en krabben kunnen aaien en aanraken. Verder kunnen ze kennismaken met de grote zeeschildpadden Bert en Ernie en de hele dag door interactieve en informatieve voersessies en presentaties bijwonen.

* Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen. Exclusief bijkomende kosten: toeristenbelasting à € 3,30 per persoon per nacht, eventuele voorkeurstoeslag, eventuele eindschoonmaak en waarborgsom. Voor de typen Comfort 6, K6A en K7A is de eindschoonmaak verplicht. De kosten hiervoor zijn reeds inbegrepen in de prijs. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.