Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

 • Omboekgarantie tot 28 dagen
 • Flexibel betalen
 • Gratis annuleren binnen 24 uur

Aankomst en vertrek

Algemeen

Kamperen

Per geboekte kampeerplaats mag je 1 hoofdkampeermiddel plaatsen. Per kampeerplaats is 1 bijzettentje voor maximaal 2 personen toegestaan. Partytenten zijn niet toegestaan.

Navigatieadres

Strandhuisjes met de nummers 1 t/m 29: Machiel Vrijenhoeklaan 175 Den Haag. Je arriveert op de nabijgelegen openbare parkeerplaats. Neem afrit 2a richting het strand en volg de borden "Kijkduin Strandhuisjes".

Strandhuisjes met de nummers 30 t/m 39: Machiel Vrijenhoeklaan 450 Den Haag. Je arriveert bij de ingang van het vakantiepark. Parkeer hier je auto en neem afrit 2 richting het strand en volg de borden "Kijkduin Strandhuisjes".

Parkeren

 • Huurders Duinvilla (1 t/m 203): Het is niet toegestaan om de auto direct bij de Duinvilla te parkeren. Wel kun je jouw auto op de aankomst- en vertrekdag nabij de villa in- en uitladen en vervolgens op de gratis parkeerplaatsen langs de Duinlaan of Parklaan parkeren. Wanneer je de auto toch bij de Duinvilla laat staan, riskeer je een boete.
 • Huurders van een chalet (nummer 451 t/m 638): Er zijn parkeerplaatsen in de buurt van het chalet.
 • Huurders van een chalet (401 t/m 447) of Duinvilla (1 t/m 203) in permanent autovrije zone: Je kunt de auto parkeren op de voorziene parkeerplaatsen (P1, P2, P3). Vanaf deze parkeerplaatsen is je Duinchalet of Duinvilla het best bereikbaar.
 • Campinggasten: Je dient de auto bij de kampeerplaats te parkeren. Kom je met meerdere auto's, dan dien je de extra auto buiten het park te zetten op de Machiel Vrijenhoeklaan.

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar.

  Openstaande posten

  Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op het Service point een geldig betalingsbewijs te kunnen laten zien (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je de openstaande post alsnog ter plaatse te betalen.

  Serviceset

  Voor het gemak hebben wij een serviceset in jouw vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

  Bezoekers

  Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij het Service point te melden. Hier kun je tevens de verschuldigde lokale heffingen voldoen. Bezoekers kunnen hun auto buiten het park, op de Machiel Vrijenhoeklaan parkeren.

  Toegang zwemparadijs

  Alle gasten hebben ieder dag gratis toegang tot het overdekte zwembad Magna Aqua. De openingstijden vindt je terug bij de ingang van het zwembad. Met de keycard van je accommodatie kun je het zwembad betreden.

  Aankomst

  Je kunt het vakantieverblijf vanaf 16.00 uur betrekken. Heb je een kampeerplaats geboekt? Deze is elke dag vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 18:00 uur. Als je later aankomt, verzoeken wij je vriendelijk telefonisch contact op te nemen met het Service point via telefoonnummer 0031 (0)704 482 100.

  Heb je een Strandhuisje geboekt?

  Als je een Strandhuisje (huisnr. 21 t/m 40) geboekt hebt, kun je jouw sleutel vinden in het sleutelkastje aan de buitenkant van het verblijf. Hier voer je de persoonlijke code in die je eerder van ons hebt ontvangen. Ben je de code kwijt of gaat het kastje niet open? Dan kun je dit melden bij het Service point. (huisnummer 1 t/m 20 hebben een pincode deurslot) 

  Heb je een arrangement geboekt?

  Op je aankomstdag ontvangt je bij het Service point alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als je arrangement al op vrijdag of maandag begint, denk er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen.

  Toegang park/vakantieverblijf

  Met de Keycard kun je de slagboom bij de hoofdingang openen. Door het aanbieden van jouw Keycard bij de hoofdslagboom wordt automatisch geregistreerd dat je bent aangekomen. Je hoeft je dus niet meer te melden bij het Service point om in te checken, maar  kunt direct naar je vakantieverblijf of kampeerplaats. Met je Keycard kun je vanaf 16.00 uur de deur van het vakantieverblijf openen.

  De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het park met eigenvervoermiddel
  • toegang tot je vakantieverblijf
  • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel en het toiletgebouw
  • legitimatie op het park


  De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk het Service point op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van de auto, in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoon.

  Regelmatig komt het voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk het Service point op de hoogte.

  Wifi

  Indien het vakantieverblijf beschikt over gratis wifi, kun je de inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

  Vertrek

  Op je vertrekdag dient het vakantieverblijf om 10.00 uur verlaten te zijn. De kampeerplaats dient om 11.00 uur vrij te zijn. Je wordt automatisch uitgecheckt. Keycards hoeven niet retour. Als je eerder vertrekt dan op de afgesproken vertrekdag, dan vragen wij je de Keycard te deponeren in de brievenbus bij het Service point. Je wordt vervolgens automatisch uitgecheckt. Huurders van een Duinvilla kunnen buitenom de vertrekdagen bij het Service point een gratis munt halen om met de auto naar de villa te rijden. Je dient dan wel direct uit te checken.

  Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst het vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

  Omboekgarantie tot 28 dagen

  Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

  Flexibel betalen

  Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

  Gratis annuleren binnen 24 uur

  We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.