Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2.111 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.1
  • Gastvrijheid
    8.2
  • Kindvriendelijkheid
    8.1
  • Onderhoud
    7.4
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7.6
  • Zwembad
    6.7

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 maart 2024

Heerlijk verblijf aan de kust, alle voorzieningen voorhanden. Alles goed geregeld 👍

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 maart 2024

De vaatwasser in chalet 488 wast niet goed meer.

Er zitten stukjes schelpen in de ronddraaiende armen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 maart 2024

Ons verblijf heel prettig ervaren. Verrast door de grootte van het huisje en heerlijke bedden. Verder ligt het dicht bij grote steden en stranden.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 maart 2024

Heerlijk bijgekomen op deze fantastische plek vlakbij het strand!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 februari 2024

We hebben erg genoten van ons verblijf! En wij komen zeker nog is terug. Oplaadplekken auto’s op het park is goed geregeld.
Tips: check vaatwasser, die werkte niet goed. En openingstijd restaurant is laat pas om 12:00 uur open.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 februari 2024

Prima, comfortabel onderkomen, goede informatie, van tevoren opsturen van sleutel, mooie omgeving

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Arthur Verheul
Datum: 27 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Heel groot park, heel netjes en ruim opgezet. Wij zaten achterin, was behoorlijk eind lopen naar het strand. Zwembad en Supermarkt zijn we niet geweest.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    5
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Marjo
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.