Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8.914 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Janine Hansma
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Naam: Romy
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Roompot Kijkduin... ik mis het! Perfecte week uitgekozen om te gaan. De zon scheen geweldig. de buiten terrassen waren weer open. Ons huisje was nieuw, mooi ingericht, tuin terras, alles was schoon. Ik had wat reviews gelezen en die waren niet positief dus vlak voor het mijn komst was ik wat nerveus. Maar de nervositeit was al snel weg bij aankomst. Contact loos verblijf en een mooi huisje met sauna. De sauna was niet nodig ivm de hitte buiten, maar de laatste avond toch maar in de sauna geweest! We waren heel blij met de omgeving zowel het park, veel groen en je kan niet makkelijk bij de buren naar binnen kijken. De omgeving buiten het park is ook mooi..Dichtbij veel voorzieningen en het allerbelangrijkste het strand! prachtig mooi strand. De minpuntjes: 1) bij aankomst ( nieuw huisje) was het douchputje al verstopt. en het gootsteendopje was heel vies. ( dit doorgegven aan de receptie en binnen 1 uur kwam de technische dienst en viste zo een brok vol met lange haren uit het putje) 2) ik heb betaald voor een baby stoeltje. helaas was het een vies oud stoeltje van de jaren 90. ik heb het niet gebruikt 3) De stofzuiger is ook uit de jaren 90. 4) het douche gedeelte stroomde over op de badkamer vloer. er was een trekker maar geen afvoer putje of een dweil. dus de badkamer lag constant blank ( huisje 405) daar is dus niet slim over nagedacht. Al met al was alles schoon en top. Hopelijk tot snel!

Naam: M. Bruinen
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt

We hebben het heel leuk gehad 2 weken. Ik wil echter nog de volgende feedback geven. Het heeft mij enorm gestoord dat de aanbiedingen van de app en de aangeboden hapjes tijdens happy hour niet spontaan op tafel komen. Dit vind ik geen stijl. Als je mensen lokt met hapjes en deze dan niet ongevraagd rondgedeeld worden is het een waardeloze actie. Zet dan a.u.b. geen aanbiedingen in de app.

Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Manon
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Heerlijk weekendje gehad in de safaritent op het Kijkduinpark in Den Haag. Mooi park en accomodatie, prachtige locatie en klantvriendelijk personeel.

Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Top goed geslapen gezellig huisje alleen de bank een stukje groter

Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Het huisje was netjes toen we daar aankwamen. Voorafgaand aan de vakantie, kregen wij voldoende informatie + het pasje thuis opgestuurd. Wat ik erg prettig vond.
De ligging is het wat ons betreft het grootste pluspunt. Het was heerlijk om dicht bij het strand te verblijven.
De service bij het restaurant en zwembad was ook top. Iedereen was vriendelijk en ze gaven bij het restaurant uit zichzelf water aan de hondjes wat ik erg lief van hen vond.

Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi chalet en goed aangegeven. Fijne tijd door het toesturen van de key cards. Wel deed de slagboom het niet goed en duurde het zondagavond rond 23.30 erg lang voordat er iemand opnam aan de slagboom. Uiteindelijk iemand aan de lijn en die ging op. Nog een keer gebeld en toen zonder iets te zeggen werd er open gedaan. Ook was er een enorme mierenplaag bij ons in de keuken.

Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Erg leuke tent, zou fijn zijn als er een iets comfortabeler bank/stoel in stond. Netjes ingericht, groot genoeg. Jammer dat we geen gebruik konden maken van t zwembad, vol op de dagen dat wij er zaten... het linnenpakket was niet aanwezig bij aankomst en geen informatie over de uitcheck. Centrale ligging, rustige omgeving, vlakbij het strand

Naam: Rita Westerhof
Datum: 21 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ik heb een fijne vakantie gehad en daar hebben jullie voor gezorgd ik werk in de zorg en heb 8 maanden on afgebroken voor Corona patiĆ«nten gezorgd nu zorgde jullie voor mij dankjewel šŸ‘

<