Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 6.373 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anoniem04 Jun 2020

Algehele verblijf
Parkreceptie
Supermarkt
Schoonmaak

Het is corona tijd ,en iedereen doet enorm zn best!! Wij komen met onze verstandelijk gehandicapte dochter al vanaf
2004 elk jaar een of twee keer in jullie park, met zn drieën in een 7 persoons huisje K7A comfort . Zij vindt het geweldig, de mensen van oa de winkel kennen haar en voorheen was het een knuffel, nu helaas niet.
Ook hebben we nu thuis gegeten ,maar erg lekker.!!

Anoniem04 Jun 2020

Algehele verblijf
Parkreceptie

Fijn dichtbij het strand. Prive sanitair prima

A. Rensen03 Jun 2020

Algehele verblijf
Parkreceptie
Supermarkt

Anoniem03 Jun 2020

Algehele verblijf
Parkreceptie
Supermarkt
Schoonmaak

Zeer vriendelijk personeel. Minder ik kon niemand bellen dat mijn accommodatie niet schoon was. Er was een nummer maar werdt niet aan genomen. Vervolgens wordt ons verweten dat we de klacht niet meteen hadden gemeld. Terwijl er een inspectie was geweest. Dank zij hun hadden we onze rituals pakket gekregen. Dat was er ook niet terwijl er wel voor betaald was.

M. Lichtendahl03 Jun 2020

Algehele verblijf
Parkreceptie
Supermarkt

Prima lokatie, heerlijk in de duinen en bij het strand. Wel erg prijzig, zijn we niet gewend van kamperen met caravan (confortcamperplaats nu)

Joa Noya03 Jun 2020

Algehele verblijf
Parkreceptie
Supermarkt
Schoonmaak

Marika Roersma02 Jun 2020

Algehele verblijf
Supermarkt
Schoonmaak

Heerlijk! Ligging perfect (zelf uitgekozen maar overtrof verwachtingen), lekkere en makkelijk te bedienen infraroodcabine, fietsenverhuur klantvriendelijk en prachtige, afwisselende omgeving; kortom, een aanrader!

Lolke Cnossen02 Jun 2020

Algehele verblijf
Parkreceptie
Supermarkt
Schoonmaak

Comfort

Anja Kwaks-Dumoulin02 Jun 2020

Algehele verblijf
Parkreceptie
Supermarkt

Al vaker geweest vanwege fijne ligging, dicht bij strAnd en hondvriendelijk!

Anoniem02 Jun 2020

Algehele verblijf
Schoonmaak