Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 9,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 698 beoordelingen.

Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Michiel van Meerendonk
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Kindvriendelijkheid

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Jammer dat er niet van te voren wordt gekeken naar hoe alles eruit ziet en of alles er is.
Er waren 2 stoelen buiten te weinig. lampen in de slaapkamer doen het niet, plinten zitten los.
En als het aangegeven is wordt er niets mee gedaan.

Naam: Jeanet van de Belt
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie

Erg mooi en fijn park, deze keer erg teleurgesteld over het toiletgebouw. Niet schoon, geen papier en de helft van de douches en toiletten zat op slot. Het gaat over het toiletgebouw bij de kampeerplekken. Daar staan we normaal nooit en
We hebben dit ook nog nooit eerder gehad, jammer! We komen zeker terug en hopen dat het dan weer beter is 😃👍

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Het huisje was al een aantal jaren oud maar zat goed in de verf. De bedden waren prima, maar de overige meubels waren versleten. Het was een smart TV maar daar is dan alles mee gezegd. Afstandsbediening werkte slecht en het formaat van de TV is niet meer van deze tijd. De keycards die we via de post ontvangen hadden, werkte niet aan de poort en niet op het slot van het huisje, dit leverde meteen al irritatie op. De blauwe zak waar de vuile was in moest was er niet.

Naam: Gerrie Gevers - Gerrits
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie

Leuk park op sommige dingen na

Naam: Paul Beumer
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Woning was niet schoon bij aankomst. Servies stond vies in de kast. Vaatwasser deed het niet goed daarom met de hand af moeten wassen.

Naam: Paula de Ruiter
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prima verblijf. We misten alleen bbq bij het huisje.

Naam: Jolanda De Seriere Du Bizournet
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Fijn verblijf, we waren niet echt op vakantie. On s huis wordt verbouwd! Ondanks dat voelde het wel als vakantie.
Helaas twee keer niet ons huis ingekund in de late avonduren...pasje werkte dan niet.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Feedback is mondeling gegeven bij de receptie ivm een aantal kleine gebreken.

Zeer positief vonden wij de uitgeschreven fietstochten die klaar lagen bij de receptie!!

<