Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9.743 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid

Naam: Jan de Niet
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Fijn chalet, perfect voor mijn man die MS heeft en fijn voor mij omdat er normale bedden in waren.
Heerlijk dat er geen drempels waren en genoeg ruimte om te manouvreren met een rolstoel/ rollator.
Misten een rekje in de douche voor je zeep en shampoo en aflegruimte bij de wastafel. Jammer dat er geen schuifdeur tussen de badkamer en slaapjamer was.
Hebben genoten, geweldige omgeving!

Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Super dagen gehad in het park Kijkduin!! Strand op loop / fiets afstand. Sfeer top. Met en/of zonder kinderen een aanrader.

Naam: Pjotr Ubels
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Naam: A van den Berg
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Prachtig mooie park, gezellig en erg leuk voor de kinderen, wij hadden onze kleinzoon mee die het erg jammer vond dat die weer naar huis moest.
Iedereen is erg vriendelijk en lief.
Wij gaan zeker in de voorjaar 2022 weer met onze kleinzoon.
De rust en de natuur prachtig en zeker lekker geslapen ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด
Wij hebben een heerlijke week gehad en geluk met het mooie weer ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐ŸŒž๐ŸŒž๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ 

Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Zeer prettig. Mooi, nieuw chalet op, denk ik, het rustigste plekje van het park (636) Het plein zag er gezellig uit met een leuke sfeer. Heerlijk dicht bij de zee. Wij waren aangenaam verrast door dit park en vooral door de accommodatie.

Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Fijn dichtbij het strand

Naam: J Gijsbers
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Fijn park t was onze 2e keer maar komen zeker terug.
Wel jammer dat ik zover moest lopen voor openbaar vervoer, ik ben slecht ter been

Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Compleet park met gunstige ligging en vlak bij het strand. Huisje was comfortabel ingericht. We hebben ons geen dag verveeld. Een mogelijke tweede bezoek in de toekomst lijkt waarschijnlijk.

<