Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 6.115 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anne23 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Erg mooi gelegen aan de kust en nabij Scheveningen/Den Haag wat bij het belangrijkste pluspunt vonden. Jammer dat alle standpaviljoenen van het naburige Kijkduin tegelijk verbouwd werden/worden.

Huisje is qua keuken woon- en slaapkamers prima. Sanitair vonden wij daarentegen erg gedateerd. Het leek net of er onvoldoende geld was om het hele huisje op te knappen. Jammer want wij hebben wij bewust gekozen voor een gerestyled huisje en daarbij verwachtten wij een geheel gerestyled huisje.

De informatievoorziening vonden wij verder karig. Een duidelijk overzicht van alle openingstijden hebben wij bijvoorbeeld niet gevonden.

Al met al mede door het mooie weer en het lekkere eten een rapportcijfer 7.

Met vriendelijke groet,

Anne

D.S. Daniëlle Werf21 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

We hadden een bubbel bad die het niet deed en lekte. Na melding kregen we te horen als je het niet bijgeboekt hoeft hij het niet te doen.
Beetje raar dat het er is maar dat het het niet doet. Verder is het personeel echt heel vriendelijk.

Anoniem21 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Gezellig

Luc Engels20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Anoniem20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Fijn weekend gehad, mooi chalet. Komen zeker terug

Anoniem20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Buiten verlichting en magnetron kapot met 15 minuten vervangen
Top.

Anoniem20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Huisje te duur in zomerperiode!Mis de gordijnen in t huisje . Te klein voor 6personen!

Ligging park super bij de zee.

Hein Huisman20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Bij ons werd de instructies voor de combimagnetron verwezen naar de site, daar staan 2 soorten etna combi, s. Wij hadden een whirlpool, dus de site moet even aangepast worden)(behoorlijke rookontwikkeling gehad en geen rooster om broodjes af te bakken) hele weekend niet gebruikt dus

Jolein Elkink18 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Anoniem18 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Huisje was niet schoon. Er zat nog afval in prullenbak badkamer en er zaten veel spinnenwebben in huisje
Helaas kun je doordeweeks weinig in park, skelters kun je bijv pas vanaf weekend huren terwijl ze er gewoon staan
Keycard werkt niet bij slagboom en matig bij huisje zelf