Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.765 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.1
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    8.4
  • Onderhoud
    7.4
  • Schoonmaak
    7
  • Service point
    8.4
  • Supermarkt
    8.2
  • Vakantieverblijf
    7.5
  • Zwembad
    6.8

Bekijk 3.765 reviews

Naam: Els de Zeeuw
Datum: 11 juni 2024

De tijd dat ik het park moest verlaten was 11 uur( camperplek). Om half 11 stond de volgende bezoeker aan de deur. Wilde graag de plaats op. Volgens hen was er op de receptie gezegd dat ze op de plek konden. We zijn toen niet fijn vertrokken.
Jammer. … verder een top verblijf gehad!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Een fantastische plek om je vakantie door te brengen

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
rating-pie
Naam: Patricia van Smeden
Datum: 10 juni 2024

Huisje mag wat knusser. Nu een hok wat zo uitgesloten kon worden. Klantvriendelijkheid van restaurant mag wel beter. Slechte ervaring restaurant, gereserveerd kwamen iets later maar moesten nog wel op een tafel wachten, vervolgens duurde het erg lang dat ons eten kwam (een uur na bestellen), pas na vragen bij de bediening. Omdat we met 2 jonge kinderen waren konden we daardoor geen nagerecht meer nemen ivm tijd.

  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    6
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    5
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Ik heb er met mijn familie een fijn lang weekend gehad. Het weer werkte ook mee en het huisje was heel plezierig.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    6
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Ik heb het ervaren als een gezellig familiepark. Ik was er samen met mijn vriend. We konden mooi wandelen in de omgeving, misschien dat jullie op het park nog kunnen adverteren met wandelroutes. De safaritent was leuk, alleen was er wel een muis naar binnen gekomen. Verder was het keukengerei en het sanitair schoon en goed te gebruiken. Al met al, een fijne ervaring :)

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Caroline Penning
Datum: 10 juni 2024

Jammer dat er geen schuur aanwezig was. Bij de bestelde handdoeken set zou het fijner zijn om 1 grote en 2 minder grote handdoeken te hebben. En bij de keuken set behalve de thee en handdoek ook nog een handdoek voor het toilet en badkamer. Verder was het park weer heel fijn om te zijn. Het huisje dat was verder prima maar jammer dat er weinig zon op het terras was.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Park prima, huisje onder de maat!

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    5
  • Vakantieverblijf
    1
  • Schoonmaak
    1
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Perfecte ligging van het park en leuke speelvoorzieningen voor onze kinderen. Hoefden niet in te checken wat ervoor zorgde dat we snel naar onze plek konden maar is ook onpersoonlijk, toch fijn om te horen van de receptie waar dichtstbijzijnde toiletgebouw is etc. Wisten ook niet of we moesten uitchecken dus zijn zo weggereden.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    4
  • Service point
    4
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Mooi park waar we regelmatig verblijven.
Onderhoud sanitair onder de maat.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.