Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 9,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 698 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Vooral heel gezellig binnen komen thuis gevoel 👍🏻

rating-pie

Naam: Marja Wiepkema
Datum: 24 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt

Goede sfeer in een prachtige omgeving!

rating-pie

Naam: João Pina
Datum: 24 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Verschillende missende onderdelen in de keuken, vlees mess ontbreekt wegens veiligheid in alle andere parks dat wij zijn geweest was er altijd een vlees mess aanwezig.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

We hebben een fantastisch weekend gehad op Kijkduin , prima chalet . Wat we misten was een broodplank , een stoffer ( blik was er wel ) en een spiegel ergens bijv. binnenkant kast .allemaal met één spiegeltje in de badkamer is toch wel erg weinig .
Doordat er nu met zo’n kaartje ingecheckt wordt mis ik toch wel het contact met een medewerker. Ook geen formulier in het huisje met openingstijden supermarkt, zwembad , restaurant en waar bijvoorbeeld het afval gedeponeerd kan worden . Wij vonden jammer .

Met vriendelijke groet,
Alie Slooff.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Kijk wel goed naar sloten van de huisjes. Gaan niet altijd goed open.

rating-pie

Naam: Erica Kalkman
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Geweldige ligging park. Vriendelijke medewerkers.
Uitzicht vanaf huisje viel beetje tegen. Tegen achterkant ander huisje.
Ideaal om in en uit te checken zonder de service balie!
Echter de aankomsttijd is super laat en zonde van je midweek. Geen early check in mogelijkheden, terwijl het toch rustig is op het park in deze tijd.

rating-pie

Naam: PGJR
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

De kleinkinderen vonden het zwembad heerlijk. Wij volwassenen vonden het park, in ieder geval in deze tijd van het jaar (januari) lekker rustig. Dichtbij een zeer breed strand waar je heerlijk kan banjeren. Met OV naar Den Haag Centrum is prima te doen. Wij, als echte Roompotters, vinden dit een prima park. Zéér waarschijnlijk komen wij hier terug.

rating-pie

Naam: C.D. Jean Marius
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Bij magnetron is het handiger als er een handleiding bij zou staan.
Spinnenwebben in de woonkamer.
Matrassen van bedden, echt te slecht

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Het huisje was prettig, fijne bedden en genoeg ruimte. De banken zouden wel wat comfortabeler mogen. In het zwembad was het erg koud, volgens mij omdat de buitendeur altijd open staat. De douches in het zwembad waren ook koud.

rating-pie

Naam: H Bart
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Fijn verblijf!