Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 9,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 698 beoordelingen.

Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Onno Frankevyle
Datum: 03 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Perfect weekend gehad dankzij jullie. De ligging het park het huisje de technische dienst de app het klopte allemaal!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

om nog eens terug te komen

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Geen bijzonderheden.

Naam: N.J.L Geelhoedt
Datum: 03 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

slechte nachtrust door neerkletterende eikels op dak.misschien andere bomen of deze verplaatsen
lek van cv ketel, water tot in de wc vloer/werd niet verholpen
gat in deur veroorzaakt door openstaande magnetron deze werkte niet naar behoren(onderdeeltje ontbreekt
onbeholpen stofzuiger zuigmond viel er steeds af
21 keer bij roompot waarvan 8x kijkduin is dit de eerste feedback ooit
wij hopen dat er naar word gekeken
vriendelijke groet van Roos & Nico Geelhoedt

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Super fijne vakantie gehad op een leuk park met een fijne ligging!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi park, goede voorzieningen en dichtbij zee.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Heerlijk! Werd op de dag dat ik aankwam zelfs 3x achter elkaar gebeld om te vragen of ik alles had binnen gekregen. En heel dicht bij het strand!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

In ons huisje waren wel enkele lampen stuk. Vloer in woonkamer was niet zo schoon. Constante afzuiging was wel storend ‘s nachts.
Verder ruim huisje. Goede keuken. Mooie badkamer met groot ligbad was een pluspunt.
Ligging huisje kiezen voor een meerprijs is oke. Maar graag dan wel vermelden dat poort naar strand sluit na een bepaald uur. Fijn dat er veel groen is in het park.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt

Kijkduin heeft een goede upgrade gehad van het centrum!
Het is een rommelig park ten aanzien van de kampeerplaatsen. Wij vinden dat overigens gezellig dat alles niet in rechte lijntjes met hegjes staat. Alleen de ondergrond en drainage is slecht op de kampeerplaatsen!