Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 7.491 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Herman Hoonakker30 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

service, vriendelijkheid. Zijn 40 jaar getrouwd, stond een super leuk kaartje en een fles wijn in ons verblijf.
Zeer attent. Ook de cadeaus zijn netjes bij het huis afgeleverd. Complimenten!

J Eenkhoorn30 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Een fijn en veilig gevoel , Echt een thuiskomen

Anoniem30 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prima weekend gehad. We hadden dit park gekozen vanwege de ligging. Weinig faciliteiten op het park, maar die zoeken we ook niet. We komen voor de natuur en cultuur.

Annelies Cuppen-Breedveld30 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Een prettige en functionele vakantiewoning op een mooie locatie met goede voorzieningen.

Marcel Meijer30 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Heerlijke omgeving

Alexander Dompeling30 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Zoals u kan zien aan de vorige antwoorden zijn wij gelukkig in het park terecht gekomen ivm brand/waterschade aan onze woning en prijzen ons dan heel gelukkig met de goede en deskundige service van vakantiepark Kijkduin.

Anoniem30 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Prima locatie. Accomodatie was goed voor een kort verblijf.

Paul Kooistra30 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Anoniem30 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

top weekend gehad

Anoniem30 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

We zijn uitermate tevreden over ons verblijf. Het huisje verkeerde in prima staat. De dames bij de receptie hebben ons prima geholpen met de vragen die wij hadden.
Alleen de kassière bij de supermarkt had wel wat vriendelijker mogen zijn en ons duidelijker advies mbt gourmetten mogen geven.