Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 7.895 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Het park heeft de perfecte ligging. Ideaal om naar het strand te gaan, te wandelen of te fietsen. Het huisje was in perfecte staat en ideaal voor 4 personen. We hopen tot snel!

Naam: S Edelijn
Datum: 22 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Perfecte ligging

Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

We hebbenerg genoten vanher verblijf. Alleen 1 minpunt was dat er een zeer droge lucht in het huisje was waardoor 3 van de 5 personen op de tweede dag al met bloedneuzen en korstjes in de neuzen rondliepen en met erg zere ogen van de droogte. Om het een beetje te voorkomen hebben we alle schaaltjes en soepkommen gevuld met water op de verwarming gezet om de lucht wat vochtiger te maken. En zelfs dat hielp niet echt.

Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

We hebben een leuk weekend gehad. Het huisje was eenvoudig, maar prima. Echter niet schoon! De hondenbanen van onze voorgangers zaten echt overal. Op de stoelen, de matten, de grond en zelfs de bedden. Achter de matras lag nog een kledingstuk. Bedden zijn blijkbaar niet van de plek geweest om te poetsen....
Het servies/bestek was minimaal. Niet echt een kastje om wat op te leggen.

Naam: Francisca Dame
Datum: 22 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Supermarkt

Wij komen met enige regelmaat op de camping daar het een prachtige ligging heeft . Wel vinden wij het erg jammer dat het toiletgebouw ( 3 ) er eigenlijk nooit echt mooi schoon uit ziet. Daarin nemen wij zeker mee dat de camping gasten hier zeker aan mee werken.

Naam: Sylvana Langerak
Datum: 22 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Daniƫlle Gout
Datum: 22 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Vorig jaar 3 keer bij jullie geweest . Dit jaar pas 1x maar........ we komen ZEKER dit jaar nog een aantal keren !!

Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fijne plek zo vlak bij het strand

Naam: Elly-May Rietveld
Datum: 22 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Het park is perfect en de ligging geweldig. Maar het huis was niet schoon bij aankomst. Het stink naar frituur en het servies incl. de glazen waren vuil. In de grote badkamer zat schimmel en de kleine kan je eigenlijk geen badkamer noemen. Er waren niet genoeg kussens aanwezig. Zondag en maandag deed de WiFi het niet.
Wat wij ook miste in het huis was een extra toilet. Als je met 7 mensen in een huis kan verblijven is dat een beetje weinig. Dus het park zelf een aanrader.... Het huis nee erg jammer.

Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Supermarkt

Ik ben ruim tevreden over mijn verblijf op de camping. Enkele minpuntjes: verhuur minigolf om 13 uur dicht? Jammer waarom niet via de supermarkt? Keycards toilet werkte niet, plaatsnummer klopte niet. Op zich kleine dingen maar als je s-avonds laat aankomt is het lastig. Overal ruim tevreden, super aardige medewerkers.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.