Omgeving Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin bevindt zich in "Koninklijk" Den Haag. Kijkduin is, op Scheveningen na, de populairste badplaats in Zuid-Holland. Tijdens een verblijf op Vakantiepark Kijkduin geniet u van stad, strand en natuur. Kort gezegd: de ideale vakantiebestemming voor iedere vakantieganger! Een frisse neus halen op het strand, genieten van een strandwandeling, fietsen in de duinen of een leuke citytrip: alles is mogelijk!

lees meer »« lees minder

Steden in de omgeving

Ook wanneer het weer wat slechter is is er genoeg te doen in de omgeving van Vakantiepark Kijkduin. Wanneer u zin heeft in een middagje shoppen, kunt u de grote steden in de omgeving bezoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Den Haag of Rotterdam? Ook in Kijkduin zelf vindt u veel mooie boutiques en winkeltjes. Lekker slenteren door de winkelstraten, genieten van een heerlijke lunch in één van de vele cafés en restaurants, en 's avonds voldaan terugkeren naar uw accommodatie op Vakantiepark Kijkduin. Er is genoeg te ontdekken!

Uitstapjes

Heeft u zin om een dagje op stap te gaan? In de omgeving van ons vakantiepark vindt u veel leuke uitstapjes voor jong en oud. Bezoek bijvoorbeeld eens de Koninklijke Paleizen in de stad, het Binnenhof met de Ridderzaal of de Eerste en Tweede kamer. Voor kinderen is er in de omgeving ook genoeg te doen. Een uitstapje naar een attractiepark zoals Duinrell is altijd een goede keuze. Hier vindt u een kilometer aan glijplezier op bij elkaar elf waterglijbanen. Ook Madurodam is een bezoekje waard: hier vindt u veel Nederlandse bezienswaardigheden in miniatuur formaat. En wat dacht u van het Omniversum? Dit is een IMAX-bioscoop met een enorme halfronde projectiewand. Kort samengevat is er genoeg te doen tijdens een vakantie op Vakantiepark Kijkduin!