Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Over Vakantiepark Kijkduin

Citytrippers, strandliefhebbers en natuurfans opgelet: op Vakantiepark Kijkduin kunt u genieten van alle dingen waar u van houdt! Vakantiepark Kijkduin bevindt zich in de gelijknamige plaats Kijkduin. U vindt ons vakantiepark achter de duinen, omringd door natuur, stad en strand. Met de Zuid-Hollandse Noordzeekust op loopafstand, een prachtige natuurlijke omgeving en leuke steden zoals Den Haag en Rotterdam in de buurt geniet u hier van een vakantie om nooit meer te vergeten. Voor een dagje shoppen kunt u een bezoekje brengen aan bijvoorbeeld Den Haag of Rotterdam. De mogelijkheden zijn eindeloos tijdens uw vakantie op Vakantiepark Kijkduin!

lees meer »« lees minder

Faciliteiten voor jong en oud

Op ons vakantiepark vindt u verschillende faciliteiten en activiteiten. Voor ieder wat wils! Heeft u zin in een hapje eten? Voor een snelle hap kunt u terecht in de snackbar, waar u kunt genieten van heerlijke verse frietjes en andere snacks. Voor een uitgebreidere maaltijd kunt u terecht in ons (à la carte) restaurant. Vakantiepark Kijkduin beschikt over een breed aanbod aan faciliteiten. Voor de sportieve vakantieganger hebben wij op het park een fietsenverhuur, een golfbaan, een boogschietbaan en verschillende sport- en spelvelden beschikbaar. Ook onze jongste gasten zullen zich niet vervelen: lekker spetteren in het zwembad, knutselen met Koos, rondspringen op de trampoline of even lekker ravotten in de speeltuin. Vermaak voor jong en oud!

Verschillende acommodaties

Vakantiepark Kijkduin biedt u verschillende accommodatietypes. Zo kunt u zelf kiezen welke accommodatie het beste bij u en uw wensen past. Op ons vakantiepark vindt u diverse chalets, villa's en safaritenten geschikt voor tot en met 8 personen. Het maakt dus niet uit of u alleen met uw partner of met de hele familie vakantie wilt komen vieren op Vakantiepark Kijkduin, wij bieden u altijd een passende accommodatie. Op onze camping vindt u verscheidene staanplaatsen voor tenten en campers. Ook hier kunt u zelf kiezen wat het beste bij u past. Makkelijk, toch?

<