Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juli 2024

Zeer mooi en verzorgd huisje met alle comfort. Ook de locatie is een extra troef, dicht bij de zee. Een aanrader.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 juli 2024

Mooie camping, verzorgd en in de natuur met het strand nabij.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
rating-pie
Naam: Anna
Datum: 12 juli 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    7
  • Service point
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Arlette Pierard
Datum: 12 juli 2024

Rustig park met een ideale ligging voor kite surfers. Huisjes liggen kort bij elkaar, maar bieden toch heel veel privacy.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    7
  • Zwembad
    5
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024

Restaurant en snackbar vroeg gesloten en s avonds niks te doen (bijv. Bingo, muziek, voetbaltoernooi of zoiers) voor de resr een heel fijn en rustig park en alles netjes

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Arjanne
Datum: 12 juli 2024

Mooi park vlakbij zee en honden toegestaan

We kwamen op dit park terecht omdat we graag dicht bij zee wilden en op veel parken bij zee zijn honden niet toegestaan. Ik had per ongeluk een verkeerde datum geboekt, maar dat werd gelijk opgelost. Veel wasruimtes/douches en schoon, erg prettig

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juli 2024
  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
rating-pie
Naam: Heleen
Datum: 10 juli 2024

Mijn beleving

Mooie omgeving. Veel faciliteiten. Goed voor kinderen. Als alleenstaande iets minder geschikt. Het is echt een familie camping.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juli 2024

Fijne camping, fijn park!

Heerlijk verblijf op een mooi park!

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.