Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Alex Harteveld
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Roel
Datum: 26 februari 2024

Het is een fijn vakantiepark met een bijna unieke ligging. Alleen mag er meer aandacht komen voor de staat van onderhoud van de woningen. Denk daarbij aan: constateren en vervangen van een vaatwasser, luchtkleppen, niet functionerende lampen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Viola Seghers
Datum: 26 februari 2024

Wij hebben een leuke vakantie gehad, zeer mooi en lekker warm restaurant. Vriendelijk personeel zowel daar als in de kidsclub....en de ligging van het strand heerlijk dichtbij.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Dik tevreden, meubels in huisje vergt onderhoud, douche tevens zo, losse zittende kraan

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Prima camping ben op mooie locatie faviliteiten zoals restaurant zijn mooi en goed en gezellig

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    8
  • Service point
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: A.J. Makkinga
Datum: 25 februari 2024

Positief! Enig minpuntje: stofnesten aan het plafond en in de hoeken van de ruimtes. Tot de volgende keer!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 februari 2024

Fijne tijd in een mooi park met leuke voorzieningen voor de kinderen en veel natuur direct in en om het park. De ligging nabij het strand en het bos is ideaal.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 februari 2024

Mooi opgeruimd park dichtbij het strand en de stad

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Leonie
Datum: 24 februari 2024

Fijn verblijf gehad! Accomodatie was niet groot voor 6 personen maar wel praktisch en comfortabel ingericht.
Een verbeterpunt vind ik de bewegwijzering naar de huisjes.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.