Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024

Goed komen zeker weer

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    3
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 april 2024

Heel prettig verblijf gehad, flexibiliteit om bv te wisselen van plek was zeer aangenaam

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    5
  • Service point
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 april 2024

Mooie bungalow, rust en fijne ligging

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Amh Jansen
Datum: 05 april 2024

Mooie omgeving vriendelijk personeel rustig park we hebben echt genoten snel oplossen van problemen in het huisje ga zo door

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Sylvie
Datum: 03 april 2024

Super lokatie, fijne mensen

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: J.C. Janssen
Datum: 03 april 2024

Wij komen zeker terug

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    5
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Els Hillen
Datum: 03 april 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.