Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Anoniem16 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

We hebben een hele fijne midweek gehad, mooie accommodatie, goed weer en heel vriendelijk personeel! We komen zeker terug!

Chantal16 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Goede ligging. Basic, maar prima huisje met eigen parkeerplaats.
Helaas ivm corona weinig te doen op het park. Vieze geur op de slaapkamers(is na melding snel verholpen). Er was geen snijplank aanwezig(nieuwe bij receptie opgehaald)
Minpuntje: de schoonmaak, erg veel spinnenwebben, zelf in de lamp boven de eettafel.

Doreth Goossens13 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

vonden het huisje erg klein zeker als je er met 6 personen in moet zitten.
Maar de perfecte ligging dicht bij het strand is fantastisch!!!

Anoniem12 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Deurslot voordeur werkt niet goed.
Tv in woonkamer geeft wel beeld maar geen geluid.
Spinnenwebben in de hoeken van de kamers en niet schoon onder de bank, bedden.
Keuken mist glazen voor 4 personen.
Erg gehorig.
Houten vlonders spekglad bij regen of vochtig weer.
Gehele Park maakt een wat vervallen indruk. Slechte wegen, grote plassen en gaten in de weg.

Anoniem12 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Eetgelegenheden

Geeft een relax thuis gevoel en mooie ligging en heerlijk dicht bij strand !!

Anoniem12 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Prachtig park met veel bomen en vlakbij het strand. Leuke speeltuin met boot. Grote supermarkt met ook veel non-food. Mooi en schoon huisje. Park is netjes en overzichtelijk. Enige minpuntjes: vervelende aankomst omdat de key card het niet deed, receptie telefonisch niet bereikbaar, lange rij bij de receptie en bij gebruik auto bleek dat we een blauw en niet een roze pasje hadden moeten krijgen. Kwaliteit eten snackbar slecht. Het feit dat het personeel bijzonder vriendelijk en hulpvaardig was verzachttte dit. Al met al een park om terug te komen!

Familie ten Brinke12 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Mooie ligging , modern schoon ingericht huisje (66) service ,aanbod en klantvriendelijkheid van medewerkers van restaurant. Wij komen zeker nog een keer terug!

Anoniem12 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Verblijf was ok , ik ben te vreden.
Alleen jullie toilet is te koud.
Jullie supermarkt prijzen zijn te duur.
Hoop dat jullie wat verbetring kunnnen brengen omdat je dan meer mensen kan trekken en meer kan verdienen aan klanten en bezoekers , dan dat ze ergens in den haag naar eeen supermarket gaan.

F. Claasen12 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Eetgelegenheden
Supermarkt

Kom al jaren op dit park. Nu met Corona moeilijkheden. Dit jaar positief verrast door de opknap beurt van het toiletgebouw en de schoonmaak ervan. Dit niveau verwachten mensen van een dergelijk park. Kleine steekjes laten vallen met de belichting maar al bij al ondanks Corona fijne vakantie gehad. Dus weer geboekt voor volgend jaar.

Anoniem11 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Eetgelegenheden

Wij vonden het een prettig verblijf met een paar kanttekeningen. Wij vonden het jammer dat er geen overgordijnen bij de tuindeuren hangen waardoor je de hele avond in een donker gat zit te kijken, niet fijn! Bij ons huisje staat een eikenboom; wij hebben veel regen en wind gehad en de eikels vielen met grote knallen op het dak. Dat heeft, vooral s nachts, voor behoorlijk wat schrikmomenten gezorgd. De waterdruk van de kranen vonden wij veel te weinig. Mooie en comfortabele inrichting van het huisje maar om met meerdere mensen tv te kijken zou die eigenlijk ergens anders moeten hangen of de zithoek anders geplaatst moeten zijn. Prima inventaris in de keuken; jammer dat we een rekje in de vaatwasser afgebroken vonden wat niet gerepareerd was en wat grotere koffie en/of theemokken zouden een aanvulling zijn.
De wegen op het park zijn her en der aan een opknapbeurt toe; veel kuilen en door de al eerder genoemde regen op sommige plekken enorme plassen.
Maar afgezien van bovenstaande een mooi park op een mooie locatie waar alles, zeker in deze tijd, prima geregeld was.