Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Fred
Datum: 26 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie

sommige toiletgebouwen zijn gewoon vies. rommel op cpingplastsen overal.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie

Wij hebben een geweldige mooie week bij jullie gehad.
Mede door het geweldige fijne vakantie park en zeer zeker door de kwaliteit van de camping,
Chapeau !

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Een prachtig park, met veel voorzieningen. Netjes schoon allemaal.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Positief! Zeer fijn verblijf. Leuk park, mooie voorzieningen, lekker eten. Leuk ook voor de kids.

Verbeterpuntje:
Afvoerlucht riool(?)en de kinderstoel was oud en ongemakkelijk.

Naam: Bob Brokmann
Datum: 25 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie

Ruim park met schitterend centrum en gelegen aan strand, dichtbij Scheveningen en Den Haag voor gezelligheid

Naam: Yke Ruijten
Datum: 25 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Leuk park. wederom waren we er weer. Mis misschien toch een vaste bbq bij de huisjes/chalet en een berging voor fietsen . Verder was het een leuk verblijf en ligt jken we uit naar de volgende keer

Naam: Marianne Kuijper
Datum: 25 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Volgens mij is het wel duidelijk dat ik me verheug op een volgend bezoek

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Mijn vrouw was op vrijdagmorgen helaas ziek. Op het verzoek om iets langer te mogen verblijven in onze Safaritent, gaf het personeel aan dat dit niet mogelijk was. Het betrof slechts twee uurtjes langer tot ik terug zou zijn van mijn werk in Den Haag…. Jammer, want voor de rest hebben we erg genoten van de leuke accommodatie en fantastische omgeving!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

melding douchen ???hier wordt niks mee gedaan..wij zijn op vele plaatsen geweest maar wat mij wel op valt dat de aanwijzingen eerst in het engels of duits word aangegeven. jammer .dacht eerst nederlands dan anderen talen.In het buitenland zie je dat gelukkig nog niet ,eerst hun eigen taal dan de anderen talen, wat ook jammer is dat je nooit iets terug hoort van dat gene wat je door geeft, Jammer.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Jammer van de schoonmaak en dat het water niet wegliep van de wasbakken en douches: in de drek van de vorige bewoners.

Ligging fantastisch en ruimte in en om het huisje ruim voldoende.

<