LAST MINUTE ZUID-HOLLAND

Als u op zoek bent naar een heerlijke last minute in Zuid-Holland op een veelzijdig vakantiepark, dan is vakantiepark Kijkduin zeker een aanrader. Door de ideale ligging achter de mooie duinenpartij van het brede Noordzeestrand en een prachtige natuur en boeiende steden in de directe omgeving, vindt u hier alles wat u nodig heeft voor een leuk verblijf. Of het nu gaat om een weekendje weg in Zuid-Holland of een langer verblijf, op dit vakantiepark hoeft u zich geen moment te vervelen, maar het heeft ook alle ingrediënten om heerlijk tot rust te komen. Op vakantiepark Kijkduin kunt u namelijk letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Het Kijkduin vakantiepark heeft naast de comfortabele vakantiehuisjes ook een camping met mooie comfortplaatsen waar u met de camper, caravan of tent kunt staan. Natuurlijk kunt u ook bij een verblijf op de camping gebruik maken van alle faciliteiten van het park.

Meer informatie over Vakantiepark Kijkduin

VELE FACILITEITEN EN EEN HEERLIJK VAKANTIECOMFORT

Eén van de faciliteiten is het overdekte zwembad met kleuter- en peuterbad. Een heerlijke plek voor waterpret met de hele familie. De sport- en animatie activiteiten zijn gratis, net zoals de wifi op het park. Eigenlijk heeft u bij deze last-minute in Zuid-Holland alles voor handen. Voor de kleintjes is er een Kids Clubs met Koos Konijn en voor alle kinderen zijn er ruim voldoende speel- of chill plekken in het autoluwe park. U kunt hier in alle jaargetijden tennissen of een fiets huren. Lekker eten in de horecagelegenheden of die spannende wedstrijd via Fox-sports kijken in het café. Daarnaast heeft u natuurlijk alle comfort in de verschillende accommodaties op het park. Er zijn vrijstaande bungalows en chalets, voor maximaal zeven personen. Sommige bungalows hebben een sauna en sommige chalets zijn geschikt voor mindervaliden. Hierdoor is het optimaal genieten voor iedereen tijdens de last minute in Zuid-Holland. Ook op het campinggedeelte heeft u alle gemak voorhanden en uw huisdier is hier welkom.

COMPLETE LAST MINUTES IN ZUID-HOLLAND

Bij last-minutes in Zuid-Holland moet u vaak kiezen of u gaat voor een ligging aan het strand of in de buurt van bezienswaardigheden of andere leuke plekken. Bij vakantiepark Kijkduin hoeft u gelukkig niet te kiezen, u heeft namelijk alles in de buurt. U fietst zo naar het gezellige Scheveningen met de levendige boulevard, De Pier of het Sea Life Scheveningen. Wilt u even heel iets anders dan het strand, dan maakt u gewoon een uitstapje naar de Uithof om de sneeuw op te zoeken. Het hele gezin kan zich vermaken in de attractieparken Drievliet, Duinrell of Madurodam en als u de kinderen wat cultuur wilt meegeven dan is een bezoek aan de paleizen Huis ten Bosch of Noordeinde ook leuk. Vanuit het park loopt u zo naar de badplaats Kijkduin met zijn gezellige boulevard en promenade. Hier vindt u verschillende horecagelegenheden en leuke winkeltjes. Bij deze last-minute in Zuid-Holland heeft u echt alles in de buurt om een heerlijke tijd te beleven.