Vakantie Zuid-Holland

Vakantiepark Kijkduin is een heerlijke bestemming voor een vakantie in Zuid-Holland. Door de ideale ligging van het park kunt u werkelijk alle kanten op. Zowel met de fiets als met de auto is het mogelijk om leuke uitstapjes te maken. Het vakantiepark is gelegen direct achter de duinen van het brede Noordzeestrand, waar u lekker kunt uitwaaien op het strand of genieten van de zon. Wilt u liever wandelen? Ook dat kan, er zijn wandelroutes genoeg. Ook op de fiets kunt u alle kanten op. U kunt bijvoorbeeld naar de levendige boulevards van Kijkduin of Scheveningen rijden, maar u kunt ook gaan genieten van de fraaie natuur waarmee het vakantiepark in Den Haag mee omringd is. Heeft u geen fiets meegenomen, dan huurt u deze gewoon op het park. Met de auto kunt u de boeiende stad Den Haag gaan ontdekken, maar ook het historische Delft of de havenstad Rotterdam liggen niet al te ver weg. Wilt u liever een dagje op vakantiepark Kijkduin blijven, ook dan hoeft u zich geen moment te vervelen.

Meer informatie over Vakantiepark Kijkduin

TAL VAN FACILITEITEN OP HET PARK

Op het vakantiepark is vermaak voor alle leeftijden. Zo is er voor de kleintjes de Kids Club en Koos Konijn. Lekker dansen in de mini-disco of met de hele familie de Koos speurtocht volgen. Er zijn tal van uitdagende speelplekken en doordat het vakantiepark autoluw is, kunnen de kinderen veilig buitenspelen. Ook zijn er tal van sport en spel faciliteiten waar u gratis aan deel kunt nemen. Of wat dacht u van de unieke spelbeleving ‘Kraak de koffer’? Spetteren en spatteren kunt u in het overdekte zwembad met kleuter- en peuterbad. Zo is er ook op de minder warme dagen een mogelijkheid voor waterpret. Of u kunt een potje gaan tennissen op de indoorbaan. Lekker uitrusten kunt u in de comfortabele accommodatie. Alle chalets en bungalows zijn erg compleet ingericht. Sommige bungalows hebben een eigen traditionele sauna en er zijn ook chalets met aanpassingen voor mindervaliden. Op het vakantiepark is een supermarkt, dus voor boodschappen hoeft u niet ver. Als u geen zin heeft om te koken, dan zijn er verschillende opties op het park. Ook die spannende wedstrijd hoeft u niet te missen met FOX-sports in café.

VAKANTIES IN ZUID-HOLLAND BIEDEN VEEL MOGELIJKHEDEN

Vakanties in Zuid-Holland bieden een breed scala aan mogelijkheden voor uitstapjes. Zo kunt u de boeiende stad Den Haag gaan ontdekken of met het hele gezin een dagje doorbrengen in één van de attractieparken in de omgeving. De kinderen zullen Duinrell, Drievliet en Madurodam geweldig vinden. Maar ook Scheveningen biedt genoeg vertier. Lekker verse vis eten of mooie vissen kijken in het zeeaquarium, de Pier op wandelen met al zijn vertier of gewoon over de levendige boulevard flaneren. Tal van hippe strandtenten en gezellige terrassen zijn het hele jaar door gewoon geopend. In Kijkduin is er ook een gezellige boulevard en tal van leuke winkeltjes en horecagelegenheden. Voor een middagje shoppen hoeft u dus niet ver. Of bezoek het Fort Kijkduin wat ooit in opdracht van Napoleon is gebouwd. Er zijn zoveel mogelijkheden tijdens uw vakantie in Zuid-Holland, dat u waarschijnlijk tijd te kort komt.