Vakantiehuis Zuid-Holland

De vakantieganger die een vakantiehuis in Zuid-Holland met een afwisselende omgeving zoekt, is op het vakantiepark Kijkduin zeker op zijn plek. Door de unieke ligging direct achter de duinen van het strand aan de Noordzee, vlakbij het bruisende centrum van Den Haag en het gezellige Scheveningen kunt u werkelijk alle kanten op. De Haagse wijk Kijkduin is een aantrekkelijke plek, hier kunt u fiets- of wandeltochten maken door de fraaie duinenpartij, flaneren op de boulevard of de leuke winkels en horecagelegenheden bezoeken. Een bungalow in Zuid-Holland is dus een ideale plek voor iedere vakantieganger. Het maakt niet uit of u sportief bezig wilt zijn, cultuur wilt snuiven, de fraaie natuur wilt bekijken of gewoon lekker wilt relaxen, het kan allemaal tijdens een verblijf op vakantiepark Kijkduin.

Meer informatie over Vakantiepark Kijkduin

EEN GEWELDIGE VAKANTIEPLEK VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Deze vakantiehuizen in Zuid-Holland op het vakantiepark Kijkduin zijn bekroond met vier sterren en dat is niet voor niets. Omgeven door de fraaie natuur, de stad en het strand biedt de omgeving van het park alles wat u zoekt. Maar ook op het park zelf heeft u tal van faciliteiten waardoor uw verblijf nog leuker wordt. Het park is autoluw, de kinderen kunnen dus naar hartenlust buitenspelen. Het is sowieso een heerlijke plek voor een verblijf met kinderen door de vele sport en spel mogelijkheden, Koos Konijn en de Kids Club, het overdekte zwembad met peuter- en kleuterbad en de gratis Wifi. Maar ook de trampoline, de tennisbaan en de animatie valt altijd in de smaak. Maar lekker even vliegeren op het strand wat op loopafstand ligt of klimmen en klauteren in de speeltuinen is natuurlijk ook leuk. Vanaf het park fietst u zo de levendige boulevards van Scheveningen en Kijkduin op en als u geen fiets bij u heeft, dan huurt u die gewoon op het park. Met de auto zit u zo in het centrum van Den Haag, Delft of Rotterdam. Er valt dus genoeg te ontdekken voor het hele gezin tijdens een verblijf in een vakantiehuisje in Zuid-Holland.

VANUIT UW VAKANTIEHUISJE IN ZUID-HOLLAND DE OMGEVING ONTDEKKEN

Een vakantiehuis in Zuid-Holland biedt genoeg mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Zo kunt u bijvoorbeeld het Mauritshuis in Den Haag bezoeken of De Pier in het gezellige Scheveningen. De kinderen zullen een dagje in de attractieparken Duinrell, Madurodam of Drievliet helemaal geweldig vinden, maar met het hele gezin wintersporten in De Uithof is natuurlijk ook leuk. Waar de voorkeur ook naar uitgaat, er is altijd iets leuks te doen in de omgeving. Relaxen kan op het nabijgelegen zandstrand bij de vakantiehuisjes in Zuid-Holland, maar ook in de comfortabele bungalows of chalets op vakantiepark Kijkduin. Sommige bungalows hebben zelfs een sauna. Er zijn ook chalets aanwezig met aanpassingen voor mindervaliden. Natuurlijk zijn alle accommodaties comfortabel en compleet ingericht, zodat u heerlijk kunt ontspannen op uw vakantiebestemming. Voor de boodschappen hoeft u niet ver, er zit een supermarkt op het vakantiepark, maar ook een eetcafé en een snackbar.