Weekendje weg Zuid-Holland

Even een weekendje weg is altijd leuk, maar het wordt nog leuker als u omringd bent door een fraaie natuur, leuke steden en het strand. En als u dan ook nog kunt verblijven op een vakantiepark waar u alles voor handen heeft, dan kan het weekendje weg bij voorbaat al niet meer stuk. Vakantiepark Kijkduin is een dergelijke bestemming. Voor een weekendje weg in Zuid-Holland kunt u zich eigenlijk geen betere plek wensen. De ideale locatie direct achter de duinen van het Noordzeestrand en op korte afstand van zowel Kijkduin, Scheveningen en Den Haag, zorgt dat u werkelijk alle kanten op kunt vanuit het park. De uitgebreide faciliteiten op vakantiepark Kijkduin zorgen dat u zich geen moment hoeft te vervelen als u geen zin heeft om uitstapjes te maken. Wilt u er wel op uit trekken, dan heeft u een ruime keuze.

Meer informatie over Vakantiepark Kijkduin

PUUR GENIETEN IN EEN COMFORTABELE ACCOMMODATIE

Een weekend weg in Zuid-Holland op dit vakantiepark is puur genieten. Hier kunt u actief bezig zijn of relaxen. De strandliefhebber is hier echt op zijn plek. Binnen een paar minuten kunt u lekker uitwaaien op het strand of genieten van de zon. Ook het fraaie duinengebied is de moeite waard om te ontdekken, wandelend of op de fiets kunt u in de omgeving prachtige tochten maken. Als u geen fiets bij u heeft, dan huurt u er gewoon een op het park. Op vakantiepark Kijkduin is ook een overdekt zwembad met kleuter- en peuterbad, wat zorgt voor waterpret voor de hele familie. Voor de kleintjes is er een speciale Kids Club, waar Koos Konijn zich regelmatig laat zien. De deelname aan de sport en animatie activiteiten zijn gratis, net zoals de wifi. Tijdens een weekendje weg in Zuid-Holland, hoeft u zich op dit park niet te vervelen. Er is genoeg te doen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te relaxen in de comfortabele accommodaties. De bungalows en de chalets zijn vrijstaand en sommige bungalows hebben zelfs een eigen traditionele sauna. Ook is er een mindervaliden chalet. Vakantiepark Kijkduin heeft eetgelegenheden en een eigen supermarkt, dus als u geen zin heeft om te koken, hoeft u niet eens het park af.

DE OMGEVING ONTDEKKEN

Tijdens een vakantie in Den Haag is het wel een aanrader om de stad eens te bekijken. Het fraaie Vredespaleis, paleis Noordeinde en paleis Huis ten Bosch zijn zeker een bezoek waard. Maar ook het gezellige centrum van Den Haag is leuk. U kunt ook naar Scheveningen fietsen, rondom de levendige boulevard heerst er altijd een vakantiesfeer. Bekijk de onderwaterwereld in Sea Life of breng een bezoek aan De Pier. Na afloop kunt u in de haven van Scheveningen heerlijke verse vis eten. De kinderen zullen graag een dagje naar Duinrell, Drievliet of Madurodam gaan en deze attractieparken zijn leuk voor het hele gezin. Heeft u zin om te skiën of te snowboarden tijdens uw weekend weg in Zuid-Holland? Dat kan in de Uithof in Den Haag. Er is voor iedereen dus genoeg te doen tijdens uw weekendtrip, waarschijnlijk komt u tijd te kort en komt u graag nog een keer terug in dit heerlijke vakantiepark.